Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 53
  1. #1
    Administrator QLD
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Keperra, Queensland
    Posts
    3,593

    Forum Issues - Let us know!

    Hey all, been having some minor issues with the forum lately, one error reporting "too many redirects" and the other reporting a 500 error due to server capacity issues.

    The too many redirects error should be fixed as of half an hour ago or so but I haven't seen the other error again yet to figure that one out.

    If you see any other issues with the forum can you let myself and/or Frankie know please?

    I've also noticed the forum is forced to use insecure http rather than https at the moment as well which I'm looking into sorting out. I'll be extra careful before fixing it so I don't break the forum!

    With all our social bans at the moment it's important to make sure the forums are up and running so we can keep in contact.
    1984 Katana 7/11 - done at last!

    1982 GS450E - not quite stock

  2. #2
    Nice one Pete.
    My issues are missed "NEW" Forum posts. Some times a whole new section has been going for a couple of posts/days and it seems to randomly let me on.
    2 : When I have a running PM with individuals it sometimes doesnt let me continue the convo. Except randomly a day or two later.
    I know I do not have a lot of important stuff to say but I still like to be a part of it!

    Nige

  3. #3
    Senior Member QLD muddy's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Sunshine Coast
    Posts
    320
    Hey Pete, thanks for looking into this for everyone. Some observations:

    Often no access early of a morning

    Would be great to get the specification list going if possible

    Email notification of thread updates does not appear reliable

    General Discussion link on home page does not appear to work correctly

  4. #4
    Administrator QLD
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Keperra, Queensland
    Posts
    3,593
    Cheers guys!

    Quote Originally Posted by nige501 View Post
    Nice one Pete.
    My issues are missed "NEW" Forum posts. Some times a whole new section has been going for a couple of posts/days and it seems to randomly let me on.
    2 : When I have a running PM with individuals it sometimes doesnt let me continue the convo. Except randomly a day or two later.
    I know I do not have a lot of important stuff to say but I still like to be a part of it!

    Nige
    When you say "NEW" posts Nige, what do you mean exactly? When I log in I always just hit "New Posts" on the menu up the top and I always see what's new since the last time I logged in. If you log out then back in again, you will only see what's new since you logged out.

    With your PM comment, you mean it doesn't contain the quoted text from the previous comments? I've had that same issue and so far I know as much as it seems to relate to previous text but I haven't figured out the cause yet. I suspect it's due to certain character combinations that break the quote function.

    Quote Originally Posted by muddy View Post
    Hey Pete, thanks for looking into this for everyone. Some observations:

    Often no access early of a morning

    Would be great to get the specification list going if possible

    Email notification of thread updates does not appear reliable

    General Discussion link on home page does not appear to work correctly
    I need to investigate the early morning issues, I haven't had them for a few days now.

    I have the same email issues, and in fact I got no notification of either yours or Nige's responses to this thread!

    General discussion link... When I click "General Discussions" it lists all those forums ok for me (Introduction, General Chat, High Performance, etc.). What happens when you click it? Send a screen shot perhaps?
    1984 Katana 7/11 - done at last!

    1982 GS450E - not quite stock

  5. #5
    Senior Member QLD muddy's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Sunshine Coast
    Posts
    320
    Hey Pete

    Never realised you were an IT guru?

    General Discussions:


    This is where it take me (note very little content listed):


    Yell if I can help.

    Regards

    Muddy

  6. #6
    Moderator QLD drillit's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Northside, Brisbane
    Posts
    1,362
    Quote Originally Posted by nige501 View Post
    Nice one Pete.
    My issues are missed "NEW" Forum posts. Some times a whole new section has been going for a couple of posts/days and it seems to randomly let me on.
    2 : When I have a running PM with individuals it sometimes doesnt let me continue the convo. Except randomly a day or two later.
    I know I do not have a lot of important stuff to say but I still like to be a part of it!

    Nige
    .....not like you to be feeling left out - right?

  7. #7
    Administrator QLD
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Keperra, Queensland
    Posts
    3,593
    Quote Originally Posted by muddy View Post
    Hey Pete

    Never realised you were an IT guru?

    General Discussions:
    This is where it take me (note very little content listed):
    Yell if I can help.

    Regards

    Muddy
    Hahaha dunno about a guru... been in the industry since 1990 but not looking after forums and websites etc. so some things are quite new

    So the reason you see very little there is that there is... very little...

    There are actually no threads in there that I can see. They all seem to be in General Chat... there are two separate General Discussions on the forum page! Once's a category that includes Introduction, General Chat, etc. and the other is the General Discusssions forum itself which is what you're referring to.

    GeneralDiscussionsCategory.jpg
    1984 Katana 7/11 - done at last!

    1982 GS450E - not quite stock

  8. #8
    Quote Originally Posted by drillit View Post
    .....not like you to be feeling left out - right?
    Hehee there you are.

    Nige

  9. #9
    Quote Originally Posted by peteGSX View Post
    Cheers guys!



    When you say "NEW" posts Nige, what do you mean exactly? When I log in I always just hit "New Posts" on the menu up the top and I always see what's new since the last time I logged in. If you log out then back in again, you will only see what's new since you logged out.

    With your PM comment, you mean it doesn't contain the quoted text from the previous comments? I've had that same issue and so far I know as much as it seems to relate to previous text but I haven't figured out the cause yet. I suspect it's due to certain character combinations that break the quote function.



    I need to investigate the early morning issues, I haven't had them for a few days now.

    I have the same email issues, and in fact I got no notification of either yours or Nige's responses to this thread!

    General discussion link... When I click "General Discussions" it lists all those forums ok for me (Introduction, General Chat, High Performance, etc.). What happens when you click it? Send a screen shot perhaps?
    Yeh Pete I do the same as you. Log in and push "new posts" and usually read what has been put up since I have logged out.
    Just sometimes I log on and nothing new comes on the screen. But in the little left side screen you can see who has put in comments on a particular thread so I cilick on that and new posts are there?
    The PM section lets me have a back and forth with whoever then just stops. Come back maybe a day later and I then can continue.
    Maybe I am doing something wrong. Does clearing old PM's help? Is there a limit?

    Sorry if I dont make sense.

    I dont wish this to be a massive thread Pete so any issues I will "PM" you.

    Nige

  10. #10
    Administrator QLD
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Keperra, Queensland
    Posts
    3,593
    All good Nige, I think there are PM limits but I haven't got quite that level of access to check it out yet, Frankie's on the case though

    Weird on the new posts! I'll see if I can figure anything out there.
    1984 Katana 7/11 - done at last!

    1982 GS450E - not quite stock

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •